WASTE = FEEST!!

Deze week was ik gastdocent op het Mgr. Frenckencollege in Oosterhout.

Tijdens de projectweek WASTELAND werkten leerlingen van 4 HAVO en 5 VWO in de binnenstad van Oosterhout in leegstaande winkelpanden rondom het thema afval .

Mijn groep ontving ik op maandagochtend in Kringloopbedrijf Hebben en Houden, waar ik eerst een presentatie hield over mijn eigen werk en liet zien hoe kringloop een rol speelt in mijn kunst. Vervolgens  mochten leerlingen spullen uitkiezen uit de winkel waarmee ze zelf een kunstwerk konden gaan maken.

P1060767  P1060771

Ook de loods van kringloopwinkel werd bezocht .Leerlingen konden ook daar naar hartenlust struinen op zoek naar geschikt materiaal: voor de meesten echt een FEEST!!

Maandag 20 en dinsdag 21 april werd er onder mijn begeleiding keihard gewerkt in drie groepen in een groot leeg winkelpand. Resultaten waren een interactieve Robot, een Kauwgom-plakboom en een Vrouwenzelfbeeld-kast.

Vanaf vrijdagmiddag 24 april  zijn op diverse locaties in de Oosterhoutse binnenstad WASTELAND resultaten  te zien. Nog tot en met 8 mei kan winkelend publiek zich verbazen over wat er allemaal te maken is van ogenschijnlijk afval.

P1060955  P1060884  P1060858P1060893  P1060961  P1060957

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s