Tweede werkmiddag Dantea in Breda’s Museum

P1030071  P1030087

De tweede middag W.I.P.:  Dantae en ik opnieuw aan het werk  in het Breda’s Museum. Inmiddels zijn er ook andere duo’s Kunstkameraden aan het werk (geweest) en groeit het estafettekunstwerk gestaag! Dantae  heeft vandaag een fotohokje gemaakt, waar bezoekers in kunnen gaan staan om zich door Dantae (als hij er is) of hun ouders/kinderen te kunnen laten fotograferen in Dantae’s omgevingskunstwerk. De volgende keren dat we hier gaan werken (15,16 en 17 augustus) wordt de achtergrond van het foto-hok nog verder uitgewerkt met o.a. de vuurvogel Feniks en Elissimo de spin.

Dantae oefende de opstelling al even met een bezoekster van de tentoonstelling, om de juiste afstand van foto-hok (zie bezoekster op foto hieronder) tot camera-robot (waar Dantae achter zit met zijn mobieltje) te kunnen bepalen. Fotocamera en/of mobiele telefoon kunnen worden  geplaatst in een speciaal daarvoor gemaakt vakje in de robot.

Een bordje met de tekst: “cheese” , dat nog moet worden aangebracht aan de camera-robot maar nu nog los in het foto-hok ligt, maakt het geheel compleet.

P1030082

P1030061      P1030131 P1030129 P1030126 P1030119 P1030117

In de pauze op het terras bedacht Dantae een dansoptreden op het prachtige binnenplein van het museum…. wie weet kan hij die samen met zijn dansgroep uitvoeren tijdens een spetterende afsluiting van de tentoonstelling? We zullen het idee in ieder geval met de jeugddirectie van het museum overleggen.

Vandaag zoek ik  alvast contact met Pim van  de Dansfabriek in Oosterhout, de docent van de dansgroep van Dantae.  Aanstaande maandag mogen we op  OBS De Duizendpoot  (Dantae’s school ) reclame maken voor Kunstkameraden XXL in de bovenbouw.

P1030106  P1030113

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s