Geslaagde start in Sterrenburg

Ondanks de slechte weersvooruitzichten kwamen vandaag nog veel mensen naar het Dalmeyerplein in Sterrenburg voor de Koninginnedag-activiteiten. Een aardig aantal bezoekers kwam zelfs speciaal voor de presentaties van het project Verhalen van Dordrecht, waarover ze in de krant hadden gelezen.

Vanaf 12 uur tot na half 5 waren Wapke Feenstra en ik in de weer om iedereen te informeren over het project en meteen liefst ook te “strikken” voor het schrijven of vertellen van een Sterrenburg verhaal.

De acht Sterk Verhaalkaarten die ik voor deze dag had gemaakt, zijn bijna allemaal door Sterrenburgers getrokken, en we kunnen dus al een heel aantal sterke verhalen tegemoet zien!!

De burgemeester van Dordrecht bezocht Sterrenburg dit jaar en had ook belangstelling voor het Verhalenorgel. Hij maakte zelfs in zijn drukke schema tijd om de presentatie van de website van het project bij te wonen. Een medewerker van het Oranjecomité Sterrenburg trok een Sterk Verhaalkaart en was meteen geinspireerd tot het schrijven van een verhaal.

Al met al een zeer geslaagde start van het project in deze nieuwe wijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s