Verhalenorgel op wijkfeest in Crabbehof

Het Verhalenorgel was vandaag, op donderdag 5 juli 2007, vanaf 15.00 uur tot 20.00 uur te gast bij het wijkfeest ” de hele wereld in Crabbehof” in winkelcentrum Crabbehof . Het leek wel of letterlijk de hele wereld in het Verhalenorgel wilde, zo druk was het bij het orgel. Veel kinderen en jongeren wilden graag een verhaal vertellen en, soms nog liever, met hun vriendjes en vriendinnetjes op de foto.

Sommige mensen herkenden het Verhalenorgel van flyers, krantenartikelen of van de wandeling op 22 juni waarbij ze het orgel van een afstandje hadden bekeken en wilden het nu wel eens van dichtbij zien.

wijkfeestoverzicht3.jpgwijkfeestpubliek1.jpgwijkfeestpubliek2.jpgwijkfeestpubliek31.jpgwijkoverzicht2.jpgwijkoverzicht1.jpgturan.jpgwijkfeestsluiting.jpgwijkoverzicht2.jpg

 

Door het vele omgevingsgeluid bleek het moeilijk om verhalen te laten horen of verhalen op te nemen. Ik heb met een aantal mensen afspraken kunnen maken voor opnames op een ander, wat rustiger, tijdstip.

Het was vooral een goede publiciteitstunt voor het project en ik hoop dan ook dat veel mensen naar de volgende wandeling komen of een verhaal sturen naar de redactie van Verhalen van Dordrecht.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s