Onthulling en eerste wandeling Verhalenorgel

Op vrijdagavond 22 juni is om 20.15 uur het Verhalenorgelop feestelijke wijze onthuld door Wapke Feenstra, onder begeleiding van ritmische klanken van een brassband uit Rotterdam .De avond startte op het Admiraalsplein. Na een hapje en een drankje in de tentoonstellingsruimte van Dordt West Thuis Best, kon het publiek buiten op het plein naar de eerste verhalen luisteren. Vervolgens voerde de wandeling langs 10 verschillende locaties in Wielwijk en Crabbehof waar in totaal 20 zeer uiteenlopende verhalen te beluisteren waren. De opzwepende trommels van de brassband trokken veel belangstelling van toegestroomd publiek. Het weer zat helaas niet mee, het was zwaar bewolkd en vrij fris, maar tijdens de tocht sloten toch nog verschillende mensen zich voor kortere tijd aan om naar een verhaal te luisteren. Veel mensen bleven ook in hun deuropening staan kijken of sloegen het Verhalenorgel vanaf hun balkon van een afstandje gade.

Vlak voor het eindpunt van de tocht begon het toch nog te regenen. Vanwege de kwetsbaarheid van de instrumenten van de brassband, werd daarop besloten de laatste verhalen en een spetterende eindpresentatie van de band te beluisteren onder de bomen en een afdakje bij het winkelcentrum van Crabbehof in plaats van in de Colijnstraat.

onthulling-verhalenorgel.jpg

Op 5 juli zal het Verhalenorgel in de wijk Crabbehof onderdeel zijn van het wijkfeest ” de hele wereld in Crabbehof”. Dan worden bewoners en bezoekers van harte uitgenodigd om verhalen te vertellen die ik ter plaatse in de studio van het Verhalenorgel op zal nemen.

winkelcentrum-crabbehof.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s