Atelier en werkplaats thuis

Het front van het Verhalenorgel is af en er is kobaltblauw screendoek voor het open gedeelte in het front besteld . Het is de bedoeling dat hierdoor van buitenaf niet naar binnen, maar wel van binnenuit naar buiten kan worden gekeken . Het front staat nu klaar in mijn atelier om met dit screendoek te worden afgewerkt. De achterkant is geplamuurd en kan nu wit worden afgelakt. Beneden in de werkplaats zijn Eric en ik tegelijkerijd bezig met de bouw van de mobiele geluidsstudio van het Verhalenorgel. Het geheel wordt wit gelakt (zowel de binnen- als de buitenkant) en voorzien van een goed af te sluiten deur en geintegreerde zitbank voor twee personen. Er moet nog een kastje in worden gemaakt waar de apparatuur veilig in kan worden opgeborgen. Aan de binnenkant van de geluidsstudio wordt witte lambrizering aangebracht. De achterkant krijgt sierlijsten waarbinnen het logo van Verhalen van Dordrecht zal worden geschilderd.

geluidsstudioinopbouw2.jpggeluidsstudioinopbouw.jpgfrontinatelier.jpg

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s